Profil

Om Ason A/S

Ason A/S er et erfarent entreprenørfirma, der beskæftiger sig med total-, hoved- og fagentrepriser inden for nybyggeri og renovering. Vi udfører både institutions-, erhvervs- og boligbyggerier og indretningsopgaver for erhvervslivet og offentlige bygherrer. Vi udfører opgaver på hele Sjælland med særlig erfaring fra opgaver i Storkøbenhavn og omegn. Gennem årene har vi løst forskellige typer af opgaver, og de senest gennemførte byggeopgaver fremgår af virksomhedens referencelister.

​Vi tilbyder tømrer- og snedkerarbejde i egenproduktion med en stab af faste, veluddannede og fagligt stolte tømrere. Øvrige fagentrepriser løser vi med en fast kreds af stabile og fleksible underentreprenører, der lever op til vores krav til samarbejde, kvalitet og professionalisme.

Historien gennem 25 år

I 1993 fandt en kreds af personer med mange års erfaring i byggebranchen sammen i Kgs. Lyngby om at etablere en virksomhed med stærkt fokus på kunden og opgaven. Virksomheden hed Andersen, Sandbeck og Nielsen A/S, og selvom de oprindelige stiftere er trådt ud og navnet forkortet til Ason A/S, er fokus ikke ændret.

​ Ason A/S i dag en privatejet virksomhed med tre medarbejdende aktionærer. Vi har en størrelse, der gør os i stand til at løse større og komplekse byggeprojekter uden at gå på kompromis med vores ledelsesmæssige fokus og nærhed i forhold til kunden og opgaven.

Ledelse og koordinering af produktion og kvalitetssikring bliver varetaget af både direktionen og ledende medarbejdere. Planlægning og styring af de enkelte entrepriser bliver udført af ansvarlige projektledere og byggeledere. Vores medarbejdere er på tværs af faglighed og funktion en velfungerende og dynamisk gruppe, hvor alle kender hinandens kompetencer. Vi kommer med forskellige erfaringer og baggrunde, hvilket gør, at vi supplerer hinanden rigtig godt.

​Virksomhedskultur

I Ason A/S er vores virksomhedskultur bygget på en række centrale værdier, som styrer vores beslutninger og handlinger på vejen mod fælles og individuel succes. ​

Vi vil være den ideelle entreprenør. Gennem høj faglig ekspertise, stor fleksibilitet og solid service er det Ason A/S’ vision at være den foretrukne samarbejdspartner for vores kunder. Vores samarbejder er kendetegnet ved gensidig tillid og respekt for byggeprojektet, og vi har langvarige, tillidsprægede forhold til vores bygherrer. Ason A/S stræber efter altid at være en seriøs og troværdig samarbejdspartner med fokus på at gennemføre vores byggesager til aftalt tid, pris og kvalitet. Dette gør vi i god, konstruktiv dialog med bygherre og rådgivere under hele byggeriet.

Faglige kompetencer

Flere i virksomhedens ledelse har drevet entreprenørvirksomhed eller fungeret som entreprenører og håndværkere i mere end 40 år. Vi har derfor stor erfaring i at gøre et projekt bygbart og efterfølgende gennemføre entreprisen til den afstemte pris, kvalitet og tid.

Ason A/S har egenproduktion inden for tømrer-/snedkerarbejde og beskæftiger 20-30 håndværkere. Egenproduktionen indgår ofte som en integreret del, når vi gennemfører hoved- og totalentrepriser.

 

Uddannelse

Vores medarbejdere gennemgår løbende kurser og efteruddannelse, så de hele tiden er opdateret på nye produkter og metoder. Dermed sikrer vi den høje kvalitet, som alle vores entrepriser skal overholde. Derudover sætter vi en ære i at uddanne lærlinge, byggeledere og projektledere med høj integritet, faglig stolthed og ordentlighed. 

Om Ason A/S

Ason A/S er en erfaren entreprenørvirksomhed, som beskæftiger sig med total-, hoved- og fagentrepriser inden for nybyggeri og renovering. Vi udfører primært skoler, institutioner, laboratorier, erhvervs- og boligbyggerier og indretningsopgaver til erhvervslivet og offentlige bygherrer

Kontakt os

Ason A/S

Skelmarksvej 4

2605 Brøndby